Jobba hos oss

Vill du bli en av oss?

Automationsingenjör

LÅ-Konsult AB är sedan 1989 ett etablerat automationsföretag med stor erfarenhet och bra resurser för genomförande av automationsprojekt inom tillverkningsindustrin.

Vi arbetar med stora så väl som små företag och inom en mängd olika branscher.

Vad du kan förvänta dig hos LÅ-Konsult

I rollen som Automationsingenjör hos oss kommer du att arbeta med att skapa tekniska lösningar och system där vi är med hela vägen från analys, konceptutformning, planering till projektledning, konstruktion, implementering, och vidare till driftsättning och underhåll.

  • Du som är i början av din karriär inom automation kommer ha chans till stora utvecklingsmöjligheter då du kommer jobba nära våra erfarna ingenjörer som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

 

  • Du som är erfaren inom automation kommer ha en ledande teknisk roll där du ansvarar för din egen, och i många fall hela projekts leverans inom automationsområdet till kund.

Vad vi förväntar oss av dig

 
Vi letar efter dig med ett intresse för maskiner och som brinner för att jobba med tekniska utmaningar i automationsprojekt till våra kunder.
 
Du som person är noggrann och öppen för att lära dig nya saker. Du är en problemlösare som är van att samarbeta med andra och kan även ta en ledande roll i projekt.

Vi värdesätter att du har goda kunskaper inom styr- och reglerteknik samt erfarenhet av att arbeta med programmerbara styrsystem och förståelse för OT-system.

Exempel på programvaror som vi arbetar med där erfarenhet i dessa är en fördel:

  • Siemens TIA-portal
  • ABB Automation Builder
  • ABB RobotStudio
  • Beijer iX Developer
  • EPLAN Electric P8
 
För att lyckas i rollen ser vi att du har en ingenjörsutbildning med inriktning mot automation och reglerteknik, eller har motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig.

Arbetet inbär en del resor och B-körkort är ett krav.

Du måste även behärska svenska och engelska i tal och skrift. ️

Ansökan

Låter det här som en intressant utmaning och du tror du har vad som krävs? Välkommen med din ansökan till info@la-konsult.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Vid frågor gällande denna rekrytering kontakta Viktor Öhlén, viktor.ohlen@la-konsult.se, eller ring honom gärna direkt på 070-910 90 53.